tisdag 19 januari 2010

Sociala medier - IRL

IRL - In Real Life
Just hemkommen från ett klassiskt möte där verkliga människor, endast utrustade med ett öppet sinne, goda idéer, penna och papper, diskterade med varann om konkreta och begriplaga saker.
Mötet på Åsa Gårdsskola ikväll samlade inte mindre än 69 personer. Ett bra utfall på cirka 500 för hand utdelade flygblad tycker vi, arrangörerna i Centerpartiet Kungsbacka.
Nu har vi tillsammans startat arbetet med att diskutera inriktningen på Åsa samhälles planering. Tack planeringschefen, Hasse Andersson som gav information om bakgrunden och tack Håkan Croenlid, rektor på Åsa Gårdsskola för att vi fick låna den fina skolmatsalen.
Inte minst tack alla trevliga mötesdeltagare och på återseende.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hur ser Ola på det faktum att Sverigedemokraterna, till skillnad från Centerpartiet, utsätts för valfusk bland annat genom mötesstörningar och undangömmande av valsedlar? Anser du att sådana medel skall tas till för att, som du strävar efter, förhindra en sd-etablering i Kungsbacka?

Ola Johansson sa...

Självklart är jag för yttrandefrihet, en fungerande demokrati och en öppen debatt. Problemet är att debatten i dessa frågor oftast förs av anonyma personer som du...