lördag 18 september 2010

Till alla, natten före valnatten

Hej!


Vi har träffats vid några tillfällen det senaste året och talat om hur vi vill utveckla Kungsbacka och Din kommundel. Det har varit bra möten, där vi har lyssnat till varann och kläckt idéer som ni sedan sett i tidningarna att vi på olika sätt driver i Kungsbackapolitiken.

Centerpartiet vill uppfattas som ett parti som driver lokala frågor på ett målinriktat och konstruktivt sätt. Vi tycker ledarskap är en av politikernas viktigaste egenskaper. Kungsbacka har en positiv utveckling, men det går att göra mera, för jobben, för miljön, för servicen i hela Kungsbacka kommun.

Har du följt riksdebatten så blir det allt mera tydligt att det bara är Alliansen som kan styra Sverige. I sin iver att profilera sin enighet drar sig de Rödgröna allt mer åt vänster. De saknar ofta täckning för sina förslag, vare sig det gäller skatter, välfärd eller miljön.

Centerpartiet är i kraft av det näst största Allianspartiet det parti som innehar posten som Vice Statsminister genom Maud Olofsson. I (förr-)gårdagskvällens TV-debatt visade hon att det är den positionen Centerpartiet ska ha, att vid sidan av Fredrik Reinfeldt stå upp för de första fyra framgångsrika åren och peka ut riktningen för de kommande fyra.

För min egen del har saker och ting ändrats. Från att ha verkat som kommunalråd och vårt partis frontfigur i kommunen har jag nu fått förmånen att bli länets (Hallands) främste Riksdagskandidat. Med en positionen är det högst sannolikt att jag också hamnar där. Då kommer Fredrik Hansson från Vallda, som ni också träffat, att ta över min plats. Kristina Karlsson blir vår främsta representant i länet/Regionen, där fler beslut som rör Kungsbacka kommer att fattas.

När ni nu ska rösta i morgon så hoppas jag ni minns vad vi har uträttat tillsammans. Att ni väljer Centerpartiets valsedel i alla tre valen. Har ni redan röstat så vet ni att det går bra att ändra sig ända fram till vallokalerna stänger söndag kväll.

Kryssa bör ni göra. Varför inte för oss tre i de olika valen. Jag tycker för egen del att det skulle gagna Kungsbacka i landet i Göteborgsregionen och Halland om vi i Kungsbacka får en stark röst i Riksdagen.

Tack för att jag fick lov att framföra dessa ord. I morgon väljer DU vilket parti och vem du ska kryssa. Din röst är viktig. Kontakta oss gärna om du valt Centerpartiet och vill fortsätta arbeta tillsammans med oss.

Ola
Läs mer på www.olajohansson.centerpartiet.net

Inga kommentarer: