onsdag 11 augusti 2010

Granska "vår framtid", dagmammepartiet

Vilka är det som ska bli arbetslösa? Vilka är det som ska omskolas för att utföra det arbete som utbildad och behörig personal gör inom skolan och omsorgen? Vem ska ta hand om barnen medan personalen springer i affärer och tecknar ramavtal på livsmedel för 40 miljoner. Vem ska utveckla kultur och fritid? Vem ska sköta gator, park, kollektivtrafik och bygglov? Lite granskning från medias sida skulle inte skada. Detta nya parti är inget annat än ännu ett missnöjesparti. Hur många sådana finns det plats för i Kungsbacka?

Published with Blogger-droid v1.4.9

3 kommentarer:

Ola Johansson sa...

Första blogginlägget från mobilen blev ju åtminstoe föredömligt kort.

Mikaela sa...

Jag har själv inte granskat kommunens alla kostnader som Din Framtid gjort men ligger det ändå inte något i att det skulle gå att banta ner dem? Istället för att totalsåga deras förslag som du gör så borde vi väl iallafall se hur mycket som faktiskt ÄR möjligt. Alla kronor som går att spara på onödig byråkrati är värdefulla kronor som kan gå till viktiga verksamheter.

Mvh
Mikaela

Ola Johansson sa...

Det håller jag med om och det görs också, men det är en ständig kamp som ansvarsfulla politiker måste föra. Tack för stödet i det!