tisdag 26 januari 2010

Lite besviken men nöjd och glad!

Jag lýckades inte övertyga KSAu om att vi borde delta i Earth Hour, trots att vi nu har gott om tid att förbereda oss. Visst! Man kan ifrågasätta om det har någon effekt på energiförbrukningen momentant under denna timma på kvällen den 27 mars. Samtidigt kunde man hoppas att min ord från igår att kommunen kan gå före och visa vägen för innevånarna hade gällt idag.

Just hemkommen från ett möte i Kullavik där vi i Centerpartiet rapporterade av var vi står i frågan om idrottsplatsen vid Stjärneberg, näridrottsplatsen vid Kullaviksskolan, fritidsgården och andra frågor vi har tagit till oss att driva. Vi fick många värdefulla tips med oss om vad Kullaviksborna vill vi ska driva i valet.

Det är glada och oväntade nyheter från Trollhättan. Mona Sahlins kritik mot regeringen verkar glömd och ett uppskattande ord till Jöran Hägglund och Maud Olofsson hade varit på sin plats. Hur hade det sett ut om de som S föreslog hade gått in med skattepengar i delägarskap?

1 kommentar:

Jörgen Andersson sa...

Earth Hour är en upplysningskampanj. Det är inte den konkreta besparingen den timmen som är vitsen utan att få folk att reflektera över sin energianvändning.