torsdag 12 maj 2011

Gertruds Döttrar ett föredöme!

Idag har jag haft nöjet att hålla ett anförande (på engelska) inför företrädare för ett Interreg IV C projekt; Winnet8 som tar fram modeller och policys för att introducera Resurscentrum för kvinnor och bereda marken för ett jämställt arbets- och näringsliv, där kvinnors innovationsförmåga och entreprenörskap ses som naturligt. I detta sammanhang kändes det väldigt rätt att lyfta fram just Kungsbacka och Gertruds Döttrar. Deras insatser och resultat visar sig vara ett av de allra bästa exemplen i landet på kvinnliga företagarnätverk. Det är hedersamt för mig som man och före detta kommunpolitiker att få detta erkännande och kunna vidarebefordra det till de döttrar som äras bör.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Ingrid Höglind sa...

Så bra Ola, samarbete är A och O! Det behövs på alla plan. Nu hoppas vi också att GD även framöver får tillväxtpengar så att vi kan fortsätta med fler projekt som länkar samman företagare och skolor.

Agneta Börjesson-Pihl sa...

Härligt - underbart roligt!!!! Dels att du får beröm och givetvis att vi får ta del av detta.
Som ordförande för detta fantastiska nätverk så blir man ju extra stolt:))
... och,som sagt nu väntar vi bara på positivt besked om finansiering av vårt framgångsrika projekt för att lyfta skola och näringsliv i Kungsbacka.
Här jobbas det intensivt....
Heja oss och heja Kungsbacka!