torsdag 28 oktober 2010

Allmänpolitisk debatt - made by Kungsbacka

Nej, dessvärre lyckades jag inte anmäla mig i tid för att få lov att sättas upp på talarlistan till den allmänpolitiska debatten som sker i slutet av kommande vecka. Tiden gick ut idag kl. 16.30 och det hade jag inte uppmärksammat förrän det var försent. Illa, fast å andra sidan är det väl detta som brukar kallas för "hembygdens dag" och jag tycker att denna har blivit väl tillgodosedd med de motioner som nu återfinns på Riksdagens hemsida. Det blir tillfällen att återkomma och då bättre förberedd.

I det inlägg jag färdigställde igår (http://olajohansson.blogspot.com/2010/10/motioner-2010-fran-mitt-tangentbord.html) har jag nu lagt in länkar till var och en av de motioner där jag står som undertecknare, så det är bara att gå dit och klicka fram den du är intresserad att läsa, alternativt ladda hem filen. Har under dagen låtit mig intervjuas i lokalradion om vindkraft och biogas. Vet inte om det sänts ännu, kanske i morgon?

Intressant kuriosa: Det har lämnats in 3200 motioner!

Dagen tillbringades på hemmaplan, med ett besök på "Made by Kungsbacka". Utställarna var arbetsgivare/företag i Kungsbacka, samt utbildningsanrdnare och målgruppen var elever på högstadium och framförallt gymnasierna. Ett fantastiskt tillfälle även för mig att knyta värdefulla kontakter.

Läs mer på www.olajohansson.centerpartiet.net

1 kommentar:

Ingrid Höglind sa...

Kul att du kom till vår monter om Affärsnytta & Sociala Medier. Fångade dig på bild, när du snackade med killarna i Colordice. http://hoglindkommunikation.blogspot.com/2010/10/made-in-kungsbacka-made-my-day.html