onsdag 27 januari 2010

Olyckligt att vi är på olika spår Anna!

Olika spår men på väg åt samma håll. Skillnaden är den att på mitt spår når vi till slutstation medan ditt riskerar snar urspårning. Synd att du gör mig till din huvudfiende, när du egentligen borde uppskatta att jag satt fart på frågan, tillsammans med dig. Du har valt att gå in i politiken kan man läsa. Välkommen och lycka till!

2 kommentarer:

Anna Hjertqvist sa...

Ola
..Fiende är ett ganska hårt ord, tycker jag.....och om man är så rädd som du verkar vara för att skaffa sig ovänner och fiender, så skall man enligt mig inte söka sig till politiken.....

Fiende är någon som man tycker sig ha blivit orättvist behandlad av, och jag undrar bara på vilket vis jag behandlat Ola orättvist. Det var ju jag som såg till att du fick direkt kontakt med Björn Östlund hos Banverket, det är ju jag som banat vägen för att Pendelstations utredningen inte fortfarande ligger och sammlar damm i en byrålåda, Så Ola, på vilket vis, har jag behandlat dig orättvist.

Om du tar illa upp för att jag vill veta hur resultaten ser ut, så ber jag om ursäkt för detta, men för att undvika den urspårning som du siar, så borde vi kunna kräva ett besked.
Anna Hjertqvist

Ola Johansson sa...

Fiende...Ganska hårt ord tycker du, men hur ska man annars tolka det faktum att du numera lyfter fram mig som din motståndare i en fråga där vi jobbat och fortfrande jobbar mot samma mål. Du borde vid det här laget ha förstått att detta är en fråga där vänskap är viktigast av allt. Motstånd föder motstånd.