lördag 20 november 2010

Kristina Karlsson tillbaka (!!) som ordförande i Nämnden för Handikapp

Båda Kungsbackatidningarna beskriver Kristina Karlsson som en "debutant och nybörjare" som nämndsordförande i handikapp. Det hade varit ganska enkelt att leta på hennes namn i förtroendemannaregistret för att se att hon för bara 8 år sedan hade precis den posten (1999 - 2002), efter det satt hon kvar i nämnden en period till 2007, då det blev kulturfrågor. Alla kan vittna om hennes goda och engagerade arbete, där både verksamhet och handikapprörelsens organsiationer prisade henne för det. Det var en sorgens dag när Centerpartiet förlorade ordförandeskapet till Folkpartiet det valet. Ingen skugga faller över Madelene Nordströms insats, men Kristinas återkomst är säkert mycket välkommen.

Det är i de människovänliga politikområdena Centerpartiets styrka ligger. Nu har vi dessutom Ulf Persson på väg som vice ordförande i Tjolöholm. Heinrich Kaufmann stannar kvar som vice ordförande i Eksta och Peter Fritzson i Fritid tillsammans med idrottsprofilen, den unge Tor Persson som hans ersättare. Fredrik H och Kerstin Ekman-Hake är lagledarna i Kommunstyrelse och Fullmäktige. Räkna med att Centerpartiet tar mera utrymme under 2010-2014. Fullfölj den resultatinriktade miljöpolitiken med mera vind, biogas, effektivare och miljövänligare transporter, samt ekologisk närproducerad mat av hög kvalité på barnens och de äldres tallrikar. Bättre, snabbare och bekvämare kollektivtrafik är en självklarhet för oss.

Yes we can!

Läs mer på www.olajohansson.centerpartiet.net

3 kommentarer:

Ola Johansson sa...

Såg "rättelsen" i dagens Kungsbackaposten. Snyggt! Det skall erkännas att min egen research också lämnade en del övrigt att önska. Det visade sig att det vasr två mandatperioder sedan Kristina var ordförande och inte som jag inledningsvis skrev, en. Nu korrigerade hon mig via facebook och bloggen rättades till efterhand. Icke dsto mindre hågkommen och efterlängtad.

Ola Johansson sa...

Rättelsen i Kungsbackaposten kändes berättigad eftersom, det i huvudsak var där felet var infört. Omvänt ska det sägas som att Norra Halland skrev "rätt" från början. Dock antyddes det inte såvitt jag minns att det var en återkomst på posten det handlade om. Därmed blev mitt intryck att ingen av Kungsbacktidningarna verkade ha koll på att Kristina haft det uppdraget tidigare. Det var möjligen att tolka artiklarna för långt och det ber jag om ursäkt för.

Ola Johansson sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.