tisdag 1 december 2009

Åsa till Åsa?!

Ja det var i februari i år jag framförde direkt till Åsa Torstensson att jag tyckte det vore en god idé att låta henne döpa stationen i sitt eget namn. På fredag tärffar representanter för Varberg och Region Halland hennes statssekreterare Leif Zetterberg (c). Jag har sett till att komma med på den träffen och från Kungsbacka framföra hur vi ser på behovet av investeringar i Västlänken och dubbelspår i Varberg, så vi kan leva upp till K2020 och ge möjlihget till Åsabor och andra Nordhallänningar att tågpendla både norrut och söderut. Alla tycks prata om pendel till Göteborg nu, men Kastrup ligger bara 2 timmar från Åsa och dit kan man inte åka med Västtrafiks Kungsbackapendel. Varbergstunneln är prioritet ett i Hela Halland.

1 kommentar:

Demokratibloggen sa...

”… Det socialdemokratiska partiets kamp för att bilda ett parti som skulle leda Sverige ut ur fattigdom och elände har för länge sedan dödats av dagens landsförrädiska patrask. Det borde vara dödsstraff på landsförrädare!

Det skitiga patrasket har INGENTING med folkets kamp att göra. Det socialdemokratiska parti som bildades och efter mycket möda och kamp, och slutligen genomdrev välfärden i vårt land, har dessa förrädare så gruvligt svikit så att idag återstår det Absolut Ingenting av folkets demokratiska parti … I n g e n t i n g ! …

… Idag talar sossarna om att ta hit obegränsat med utlänningar, sådana som under socialdemokratins ungdom benämndes svartfötter, sådana som tar våra jobb och förstör landet ...

Vi ska slänga ut ockupanterna från vårt vackra land, samtidigt som kujonerna i Sveriges riksdag kan vänta sig hårda straff för sitt svek …”

http://demokratbloggen.wordpress.com/