lördag 12 september 2009

Centerpartiet inför "Öppen nominering" via nätet

Nu är det hög tid för medlemmar att föreslå de kandidater som ska stå på våra valsedlar till Kommunfullmäktige och Region Halland/Landstingsfullmäktige 2010 - 2014. Sedan en månad tillbaks har det varit möjligt för vem som helst att via Centerpartiet i Kungsbackas hemsida www.centerpartiet.se/kungsbacka föreslå personer som ska tillfrågas av vår Nomineringskommitté om de vill ställa upp och kandidera i valet hösten 2010. Klicka bara på fliken "Val 2010" eller följ länkarna på första sidan - längst ner.

Det är första gången som Centerpartiet i Kungsbacka öppnar sin nomineringsprocess på detta sätt. Nu inför "slutspurten" av vårt nomineringsarbete vill jag påminna alla som läser min blogg att gå in och fylla i formuläret. Det går också bra att via webben rösta fram de frågor som vi ska skriva in våra handlingsprogram.

Centerpartiet i Kungsbacka kommer att satsa på att använda "Sociala Medier" som ett sätt att hålla igång och förnya kommunikationen internt och utåt. Facebookgruppen "Centerpartiet Kungsbacka" är till för medlemmar och sympatisörer som vill diskutera aktuella frågor på ett nytt sätt. Gå in på www.centerpartiet.se/kungsbacka . Gör det nu!

Och glöm inte att rösta i Kyrkovalet på söndag den 20 september.

Inga kommentarer: