onsdag 18 mars 2009

Stort intresse kring bostadsbolaget

Presskonferensen lika välbesökt som en Bindefldtfest "Alla var där!" Radion ringde och fick ställa frågor. Nu får vi se vad som skrivs och hur reaktionerna blir från övriga politiker och höga tjänstemän om förslaget att använda pensionsavsättningar för att stärka Eksta. Läs hela förslaget på www.centerpartiet.se/kungsbacka.
Vi vill se möjligheter och inte problem!
Servicenämnden fattde idag beslut om att till Kommunstryrelsen förorda en ny Bukärrsskola och att köra igång med etapp ett av utbyggnaden av Kollaskolan. Däremot så avvaktar vi med beslut om att handla upp Samlingslokalen i Onsala, Rydet, tills dess Fritid ger klartecken och det godkänns av Budgetberedningen.

Investeringsstopp är ett starkt ord. Det är en inbromsning i avvaktan på att vi fortsäter rulla med lägre hastighet och med de viktigaste projekten. Några politiska beslut är inte fattade.

Idag hoppas jag det tagits steg emot en mindre dålig färdtjänst. Sak bli intressant att veta vad samtalen mellan tjänstemän på HLAB och Kungsbacka kommun ledde till.

1 kommentar:

Anonym sa...

När byggs det en övergång över järnvägen? Sedan bommarna stängdes använder vi bilen mycket mer på grund av att ingen i familjen gillar tunneln vid stationen. Vi har blivit avstängde i Östra Villastaden. Det är inte försvarbart med tanke på miljön.
Hälsningar
Anna